Vacature

VacaturesWarehouse Coördinator – Nijmegen

Introductie

Wil jij verantwoordelijk zijn voor alle eerstelijnscommunicatie met betrekking tot werkplaats, inkoop en magazijnbeheer en vind je het leuk om daarbij een klein team aan te sturen? Denk jij daarnaast graag mee in het optimaliseren van de processen in ons magazijn en werkplaats zoals, het inkoopproces en het voorraadbeheer? Dan ben jij onze perfecte kandidaat! Dankzij jou als Warehouse Coördinator loopt ons magazijn op rolletjes.

Organisatie

Waar kom je te werken als Warehouse Coördinator?
FireX levert al meer dan 25 jaar expertise in brandveiligheid. Brandpreventie zit in ons DNA. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, geen project is ons te gek en onze klanten weten en waarderen dat. Of het nu gaat om een klein project, of een groot project waarbij diverse partijen aangestuurd moeten worden, onze medewerkers zorgen voor een vlekkeloze coördinatie en installatie. Samen met onze zusterbedrijven Fire Technology, officieel dealer voor de Benelux van het Marioff HI-FOG® watermistsysteem en FireSafe, specialist in het leveren van integrale brandbeveiligingssystemen en installaties, leveren wij op brede schaal detectiesystemen, al dan niet vergezeld van blusinstallaties.

FireX is een groeiend familiebedrijf, waar zowel de klant als medewerker centraal staat. We staan voor betrokkenheid en een werksfeer die zeer sociaal te noemen is. De zorg over het personeel is bij FireX niet aan kantoortijden gebonden en er is oprechte interesse voor de medewerker als persoon. De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van FireX, daarom worden zij gestimuleerd het maximale uit zichzelf en de organisatie te halen. Samen bijdragen aan een gezamenlijk resultaat is wat bij ons past. Door onze platte organisatiestructuur kunnen we snel schakelen en maximaal inspelen op de wensen van onze klanten. Het stellen van hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk is iets wat ons werk kenmerkt. Onze ambitie? Topspeler blijven in de brandbeveiligingsmarkt en samen blijven ontwikkelen en doorgroeien!

Functie

Wat ga je doen als Warehouse Coördinator?
Als Warehouse Coördinator ben jij zowel verantwoordelijk voor het beheren van de materiaalstromen van bestelling tot en met de uitgifte, als voor onze assemblage werkplaats. Materialen moeten compleet en op tijd beschikbaar zijn voor je buitendienstcollega’s, onze klanten en de projecten welke we maken. Het is daarom van groot belang dat jij sturing geeft aan onze magazijnmedewerkers om dit samen te realiseren. Verder controleer je de zendingen van leverancier en houd je zicht op een volledige en juiste voorraad. Een groot deel van de inkoop is jouw verantwoordelijkheid. Je hebt daarom rechtstreeks contact met leveranciers, je weet orders uit ons systeem te halen en bent betrokken bij het inkopen van nieuwe materialen. Daarnaast adviseer je over de gewenste voorraden en help jij ons de goederenstroom te verbeteren. Jij draagt zorg voor de verdere ontwikkeling van het team, onze werkprocessen en stuurt 3 collega’s aan in zijn of haar dagelijkse taken. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan onze Operations Manager.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • Verwerken van zowel interne als externe orders in het ERP-systeem en ervoor zorgen dat de bestelde materialen geleverd worden en de voorraad op gewenst niveau blijft;
 • Het aansturen en verdelen van de werkvoorraad van de magazijnmedewerkers;
 • Regelen van het beheer van materieel via de materieelbeheer module en zorgen dat gereedschapskeuringen op tijd worden uitgevoerd;
 • Organiseren van het magazijnoverleg met de magazijnmedewerkers.

Functie-eisen

Wat vragen we van je als Warehouse Coördinator?
Als Warehouse Coördinator toon jij veel initiatief en stel jij hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen en andermans werk. Je streeft verbeteringen na en werkt graag samen met je collega’s om gezamenlijke doelen te behalen. Jij weet namelijk als geen ander dat samenwerken binnen en buiten je team tot de beste resultaten leidt. Je bent zorgvuldig en je kan sturing geven in een grote hoeveelheid werkzaamheden. Verder ben je servicegericht en kom je gemaakte afspraken na.

Verder vragen we:

 • Hbo-starter met een opleidingsachtergrond in een technische of bedrijfskundige richting of een ervaren mbo’er met technische affiniteit;
 • Goede beheersing van Excel;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze te behalen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Woonachtig in de omgeving van Nijmegen.

Aanbod

Wat bieden wij je als Warehouse Coördinator?
Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en professionalisering van FireX. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen (vrij op te nemen)
 • Fietsplan
 • Eindejaarsbonus
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling

Na een inwerkprogramma en begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Er zijn afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via 06-24849783. Sabine legt je graag uit wat de functie Warehouse Coördinator inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij FireX. Voor solliciteren mail je je motivatie en cv naar: s.vanmarrewijk@firex.nl.

FireX hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid waarbij wij graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen en voor aanvang van onze samenwerking graag één of twee relevante referenties willen raadplegen over je prestaties in het verleden.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.