Vacature

VacaturesSite Coördinator – Landelijk

Introductie

Weet jij als geen ander de voortgang van een project te bewaken en de coördinatie tussen onze klanten, medewerkers en betrokken partijen op de projectlocaties in goede banen te leiden? Dan is onze functie als Site Coördinator iets voor jou! Als Site Coördinator heb je de dagelijkse leiding op een of meerdere projecten en vervul je een spilfunctie in onze organisatie. Je draagt bij aan onze ambitie om op het gebied van brandveiligheid zowel kennisdrager als specialist te zijn en te blijven en daarmee onze relaties te ontzorgen.

Organisatie

Waar kom je te werken als Site Coördinator?
FireX levert al meer dan 25 jaar expertise in brandveiligheid. Brandpreventie zit in ons DNA. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, geen project is ons te gek. Onze klanten weten dat. Daar worden we om gewaardeerd. Of het nu gaat om een klein project, of een groot project waarbij diverse partijen aangestuurd moeten worden, onze medewerkers zorgen voor een vlekkeloze coördinatie. Samen met onze zusterbedrijven Fire Technology, officieel dealer voor de Benelux van het Marioff HI-FOG® watermistsysteem en FireSafe, specialist in het leveren van integrale brandbeveiligingssystemen en installaties, leveren wij op brede schaal detectiesystemen, al dan niet vergezeld van blusinstallaties.

FireX is een groeiend familiebedrijf, waar zowel de klant als medewerker centraal staat. We staan voor betrokkenheid en een werksfeer die zeer sociaal te noemen is. De zorg over het personeel is bij FireX niet aan kantoortijden gebonden en er is oprechte interesse in de medewerker als persoon. De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal, waardoor zij worden gestimuleerd om het maximale uit zichzelf en de organisatie te halen. Samen bijdragen aan een gezamenlijk resultaat is wat bij ons past. Door onze platte organisatiestructuur kunnen we snel schakelen en maximaal inspelen op de wensen van onze klanten. Het stellen van hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk is iets wat ons werk kenmerkt. Onze ambitie? Topspeler blijven in de brandbeveiligingsmarkt en samen blijven groeien!

Functie

Wat ga je doen als Site Coördinator?
Als Site Coördinator heb je de dagelijkse leiding op een of meerdere projecten en ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en hoofduitvoerders op de bouw. Daarnaast geef je functioneel leiding aan onze monteurs en ingeleende collega’s, daarnaast werk je zelf waar mogelijk mee. Onze projecten zijn erg divers, denk hierbij bijvoorbeeld aan monumentale panden, datacenters of ziekenhuizen. Deze klanten vallen specifiek onder het onderdeel FireTechnology, gericht op watermistsystemen. Met jouw krachtige en overtuigende aanpak bewaak je de projectplanning en verdeel jij de taken op de meest efficiënt mogelijke manier. Als site coördinator sta jij centraal en vervul je een spilfunctie in onze organisatie. Door de groei van de organisatie is deze functie nog volop in ontwikkeling. Je werkt nauw samen met je collega’s in de buitendienst en je collega’s van onder andere de brandbeveiligingstak.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • het maken van de werkverdeling op het project;
 • sturen op een zo efficiënt mogelijk de werkwijze van eigen personeel en inleners en het zorgen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit;
 • administratie bijhouden, om onder andere te kunnen zorgen dat extra benodigd materiaal tijdig wordt besteld of aangevraagd, alsmede administratie in relatie tot waarborging kwaliteit.
 • communiceren met de projectleiders en/of afdelingen planning en magazijn op het hoofdkantoor;
 • bijstellen van planning en documentatie bij wijzigingen;
 • rapporteren over de voortgang van de projecten aan de projectmanager.

Functie-eisen

Wat vragen we van je als Site Coördinator?
Wij zijn op zoek naar iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Door de groei van het bedrijf is deze rol in ontwikkeling en zijn wij op zoek naar iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je bent klant- en kwaliteitsgericht, communicatief sterk en luistert goed naar de wensen van de klant, waarbij je de belangen van de buitendienst collega’s niet uit het oog verliest. Collega’s kunnen blindelings op jouw accuratesse vertrouwen en de klanten zijn tevreden, omdat jij mede hebt gezorgd voor een optimale brandveiligheid. Je bent altijd degene die dingen regelt en je komt je afspraken na. Van order tot aan de oplevering bij de klant, jij hebt alles tot in detail onder controle.

Verder vragen we:

 • minimaal een mbo werk- en denkniveau in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of vergelijkbaar;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol gecombineerd met montagewerkzaamheden;
 • bereidheid om een keer in de vijf weken een storingsdienst te draaien, tegen een goede regeling;
 • werkervaring met brandbestrijdingsinstallaties zoals watermistinstallaties is een pré;
 • diploma Sprinkler voor Leidinggevende Monteur is een pré;
 • VCA vol;
 • NEN 3140 of bereid deze te halen;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • in bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wat bieden wij je als Site Coördinator?
In de rol van Site Coördinator bieden wij je een uitdagende functie in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van FireX. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen (deels vrij op te nemen)
 • Eindejaarsbonus
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Vervoer wordt ter beschikking gesteld in de vorm van een bedrijfsbus
 • Pensioenregeling

Na een gedegen inwerkprogramma en goede begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Sabine van Marrewijk, recruiter, via 06-24849783. Sabine legt je graag uit wat de functie Site Coördinator inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij FireX. Voor solliciteren mail je je motivatie en cv naar: s.vanmarrewijk@firex.nl.

FireX hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.