Dennis van Cleef

https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2018/08/FireX5-768x474.png

Hoofd magazijn en inkoper

Toen ik 11 jaar geleden afscheid nam van mijn werk als professioneel brandweerman en de wereld van de brandpreventie betrad bij FireX, had ik niet kunnen vermoeden dat we met het bedrijf in een stroomversnelling zouden terechtkomen en groeiden tot de organisatie die het vandaag de dag is.

Er is veel gebeurd en de technologische ontwikkelingen volgden (en volgen) elkaar op de voet. Er wordt me weleens gevraagd om mijn functie te omschrijven. Dan zeg ik meestal: “Ik ben de duizendpoot van de drie bedrijven”, een uitspraak die intern dan ook bijval vindt. “Vraag het maar aan Dennis”, wordt er vaak geantwoord als iemand vragen heeft over onze diensten en producten.

Toen ik de brandbestrijding verruilde voor brandpreventie deed ik dat omdat ik me realiseerde dat brand voorkomen altijd beter is dan brand blussen; ik zie het als een stuk maatschappelijke verantwoordelijkheid. Mijn werk bij FireX, Fire Technology en FireSafe begon ik als monteur van branddetectiesystemen, later werd dat monteur watermistinstallaties. Inmiddels bestaat mijn baan uit drie takken van sport: ik ben hoofd magazijn, inkoper en ik geef demonstraties van onze watermistinstallaties.

Wat betreft mijn positie binnen FireX, Fire Technology en FireSafe, zie ik mezelf als een soort brug tussen de drie ondernemingen. Ik hoop dan ook dat men “het blijft vragen aan Dennis”, ik geniet van mijn werk en ben van plan dat nog lang te doen.