Verhalen van enkele van onze circa 50 medewerkers

https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2022/05/Raymon_Karavla-.jpeg

Raymon Karavla

Inbedrijfsteller/Servicemonteur

Mijn naam is Raymon Karavla, 34 jaar. Sinds drie jaar ben ik Inbedrijfsteller/Servicemonteur bij FireX. Ik vertel je graag hoe er hier een nieuwe wereld voor me open ging.

Wesley Megens

Service Technician

Hoe ik bij FireX ben gekomen? Door mooie verhalen over dit bedrijf. Mijn naam is Wesley Megens en ik ben Service Technician bij de divisie Watermist van FireX.

https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2020/11/Wesley.jpg
https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2020/11/PHOTO-2020-10-28-09-59-14.jpg

Ivo Kleijn

Projectmanager Fire Safety Systems

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Ivo Klein, 44 jaar en werkzaam bij FireX, divisie Watermist. Ik ben Projectmanager Fire Safety Systems/Design Engineer. In 2012 kwam ik bij ons bedrijf binnen als engineer met een ervaring in brandbeveiliging die teruggrijpt naar 2005, in de rol van engineer en werkvoorbereider.

Willy Vos

Engineer

Dit keer heb ik de eer om te mogen vertellen over mijn werk bij FireX. Mijn naam is Willy Vos, 63 jaar en het oudste personeelslid bij FireX.

https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2020/09/willy.jpg
https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2019/06/danny.jpg

Danny Putman

Site Coördinator

Graag stel ik me even voor aan u: mijn naam is Danny Putman, 39 jaar. Mijn functie bij FireX is “site coördinator”. Een prachtig en afwisselend beroep, waarbij ik vooral “in het veld” te vinden ben.

Vincent Roelofs

Financial Administrator

Met een niet-technische achtergrond stond ik 13 jaar geleden bij FireX voor de deur om te solliciteren naar de functie van boekhoudkundig medewerker.

https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2019/02/51951405_2582683275139370_8810417562773880832_n.jpg
https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2019/01/Maikel-new-1.jpg

Maikel Kerstens

Service Engineer

Toen me werd gevraagd om iets te vertellen over mijn werk als Service Engineer bij FireX, was het eerste dat me te binnen schoot: waar zal ik beginnen? Mijn naam is Maikel Kerstens en ik werk inmiddels drie en een half jaar voor FireX. Laat ik daarom beginnen met te vertellen hoe ik bij ons bedrijf terecht ben gekomen.

Tamara Strinic

Secretaresse

Wie weleens naar FireX heeft gebeld, heeft grote kans mij gesproken te hebben. Mijn naam is Tamara Strinic en ik vorm samen met mijn collega de zogenaamde ‘eerste lijn’. Het aannemen van telefoon behoort weliswaar tot mijn werkzaamheden, mijn takenpakket is echter breder geworden in de loop der jaren.

https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2019/01/tamara-new.jpg
https://werkenaanbrandveiligheid.nl/wp-content/uploads/2019/01/manuska-new.jpg

Manuska de Vries

Design Engineer

Drie jaar geleden stond ik, na het afronden van mijn studie Bouwkunde, bij FireX voor de deur. Klaar voor mijn sollicitatie voor de functie van engineer. Het was thuiskomen vanaf het eerste moment, mede doordat degene die mij ontving Monique Lamers was. Stiekem juichte ik: “Nog een vrouw in een van oorsprong echte mannenwereld!” Het gesprek verliep goed, niet veel later mocht ik me officieel “Engineer bij FireX B.V.” noemen.