Vacature

Geen categorieMonteur Brandveiligheidsinstallaties – Landelijk

Introductie

Wij zoeken monteurs die zelfstandig of samen met collega’s willen zorgen voor montagewerkzaamheden van onze verschillende brandmeldinstallaties. Het is jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat deze installaties op het gewenste niveau en kwaliteit worden afgeleverd bij onze klanten. Ben jij daarnaast op zoek naar een uitdaging bij een betrokken en professionele werkgever? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Waar kom je te werken als Monteur?
FireX levert al meer dan 25 jaar expertise in brandveiligheid. Brandpreventie zit in ons DNA. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, geen project is ons te gek. Onze klanten weten dat. Daar worden we om gewaardeerd. Of het nu gaat om een klein project, of een groot project waarbij diverse partijen aangestuurd moeten worden, onze medewerkers zorgen voor een vlekkeloze coördinatie. Als specialist in het leveren van integrale brandbeveiligingssystemen en installaties, leveren wij op brede schaal detectiesystemen, al dan niet vergezeld van blusinstallaties.

FireX is een groeiend familiebedrijf, waar zowel de klant als medewerker centraal staat. We staan voor betrokkenheid en een werksfeer die zeer sociaal te noemen is. De zorg over het personeel is bij FireX niet aan kantoortijden gebonden en er is oprechte interesse in de medewerker als persoon. De medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal, waardoor zij worden gestimuleerd om het maximale uit zichzelf en de organisatie te halen. Samen bijdragen aan een gezamenlijk resultaat is wat bij ons past. Het stellen van hoge eisen aan de kwaliteit van het eigen werk is iets wat ons werk kenmerkt. Onze ambitie? Topspeler blijven in de brandbeveiligingsmarkt en samen blijven groeien!

Functie

Wat ga je doen als Monteur?
Je installeert brandmeldinstallaties op nieuwe projecten of maakt uitbreidingen bij onze bestaande klanten. Ook help je bij onderhoudswerkzaamheden en inbedrijfstellingen. Wij richten ons op brandmeldinstallaties met diverse uiteenlopende componenten en integratie met o.a. sprinkler-, watermist- en ontruimingsalarminstallaties. Onze projectlocaties zijn erg divers, van scholen en kleinere winkels tot aan grote datacenters, monumentale panden of ziekenhuizen. Als monteur werk je samen met je collega’s uit zowel de buiten- als binnendienst maar ook veelvuldig zelfstandig.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

 • Het bestuderen van werkdocumenten waaronder tekeningen en schema’s;
 • Contact met onze klant op de projectlocatie onderhouden;
 • Het bijhouden van wijzigingen op tekening;
 • Problemen signaleren en oplossen op locatie;
 • Afwijkingen melden voor en/of tijdens de uitvoering van een project aan de projectverantwoordelijke.

Functie-eisen

Wat vragen we van je als Monteur?
Wij zoeken iemand met een klantgerichte instelling, waarbij het belangrijk is dat je proactief meedenkt en altijd zorgt voor de beste kwaliteit. Je werkt efficiënt en zorgvuldigheid. Een kritische blik is hierbij erg belangrijk. Je bent een echte aanpakker en deinst niet terug voor (technische) problemen.

Verder vragen we:

 • Minimaal een basisdiploma/ vmbo diploma in een technische richting zoals elektrotechniek;
 • Bij voorkeur werkervaring binnen de elektrotechnische beveiliging zoals bijvoorbeeld brandmeldinstallaties of inbraakalarminstallaties, maar ook kandidaten zonder deze ervaring worden van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • VCA vol;
 • NEN 3140 of bereid deze te halen;
 • Installatiedeskundige brandmeldinstallaties op bereid deze te halen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • In bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Wat bieden wij je als Monteur?
Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van FireX. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • Fietsplan
 • Eindejaar bonus
 • Opleidingsmogelijkheden en onbeperkt online opleidingen te volgen via GoodHabitz
 • Een professionele set gereedschappen
 • Vervoer wordt ter beschikking gesteld in de vorm van een comfortabele auto
 • Pensioenregeling

Na een inwerkprogramma en begeleiding krijg je de ruimte je rol zelfstandig te vervullen. Op termijn zijn er afhankelijk van je ambities voldoende doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie, neem gerust contact op met Marjolein Hiddink, Recruitment, via 06-21898862. Marjolein legt je graag uit wat de functie Monteur inhoudt en hoe het is om je loopbaan te starten bij FireX. Voor solliciteren mail je je motivatie en cv naar: mhiddink@kuijpers.com.

FireX hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en identiteitsbewijs te zien krijgen.

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.